Tel. 064 969 44 66   selidbe.beograd.bgd@gmail.com
064 969 44 66 E-mail

Kombi prevoz

Selidbe Beograd, kao standardnu uslugu u svojoj ponudi, imaju kombi prevoz za transport robe ili selidbe. Ova usluga je na raspolaganju klijentima u Beogradu, ali i na teritoriji cele Srbije.

Kombi vozilo je tapacirao i preuređeno tako da je prilagođeno prvenstveno potrebama potpuno bezbedne selidbe. Korisnicima naših usluga nudimo bezbedan transport pokućstva, nameštaja, ali i ostalih stvari od kojih su mnoge lomljive i veoma lako se mogu oštetiti. Bez obzira da li sami vršite pakovanje ili koristite usluge našeg obučenog osoblja, kao i kutije za pakovanje koje takođe možete nabaviti kod nas, neke stvari za selidbu su ipak u većem riziku da se oštete ili polome od drugih. U našem, posebno prilagođenom kombi vozilu, i najosetljivije pokućstvo koje je podložno lakom oštećenju se bezbedno transportuje.

Kombi prevoz je posebno pogodan za:

  • za selidbe manjeg obima kada korisnih naših usluga nema previše stvari za selidbu
  • za studentske selidbe koje obično nemaju mnogo stvari, ali imaju knjige koje su teške i otežavaju ceo proces selidbe
  • za selidbe u centralnim gradskim ulicama gde postoji problem sa obezbeđivanjem parking prostora ili ne postoji mogućnost prilaska kamiona zgradi ili stambenom objektu
  • za prevoz paletne robe

kombi prevoz

Selidbe Beograd rade besplatnu procenu cene kombi prevoza. Potrebno je da nas kontaktirate kako bi se dogovorili o datumu i obimu našeg angažovanja (demontaža i montaža nameštaja, pakovanje robe, zaštita stvari, odnošenje nepotrebnih stvari, kutije za selidbu i sl.) i u skladu sa obimom posla naše stručno osoblje će u saradnji sa Vama kreirati plan za selidbu.

Kombi vozilo je nosivosti 1.500 kg i svojom prilagođenosti je veoma često angažovano od strane klijenata za selidbe, ali i prevoz robe, posebno paletne.

Selidba je za svakog veoma stresna situacija, pa čak i za klijente koji podstanarski život menjaju selidbom svoj životni prostor. A jedan od razloga za to je što veoma često nismo ni svesni koliko stvari, potrebnih i nepotrebnih, posedujemo sve dok ne dođe trenutak da ih sve stavimo na jedno mesto. Tada nastaju problemi jer suviše lomljivih, ali i stvari koje se lako mogu oštetiti kao što je bela tehnika gde nepažljivo rukovanje može izazvati grebanje ili ulubljivanje uređaja.

Selidbe Beograd su agencija za prevoz robe i selidbe sa višegodišnjim iskustvom, stručnim, iskusnim i obučenim radnicima, ali i sa kombi vozilom koje prati potrebe bezbednog transporta. Ukoliko Vam je potreban kombi prevoz pozovite nas i preselite se bez stresa.

Miloš Jovanović

Bila nam je potrebna hitna selidba, uspeli su da iznesu posao (i nameštaj) u rekordnom roku. Topla preporuka!

Petar Stajković

Od agencije smo dobili najbolju cenu za selidbu koncertnog klavira, koji su zaštitili i preneli bez ogrebotine.

Ivan Kilibarda

Dugo sarađujemo, kada god selimo nameštaj između apartmana, fenomenalni su, nećemo ih nikada menjati.