Tel. 064 969 44 66   selidbe.beograd.bgd@gmail.com
064 969 44 66 E-mail

Selidbe Zvezdara

Beogradska opština Zvezdara je veoma prostrana i obuhvata dobar deo istočnog urbanog dela Beograda. Graniči se Palilulom na severozapadu, severu i severoistoku, Grockom na istoku i jugoistoku, Voždovcem na jugu i jugozapadu i Vračarem na zapadu.

Zvezdarska šuma ili popularnije Zvezdani gaj je velika šuma u beogradskoj zoni, koja obuhvata značajan deo Zvezdarskog brda i popularno je mesto za odmor i rekreaciju. Ovaj deo grada prepoznajemo i posećujemo i zbog čuvenog pozorišta na Zavezdari.

Za razliku od samog centra grada izvršiti preseljenja na Zvezdaru ili sa nje ne predstavlja veliki problem jer nema previse zagušenih i pretrpanih stambenih objekata. Ipak, kao i svugde u velikim gradovima, selidba može biti i komplikovana i nepredvidljiva i treba je pripreme na valjan način.

selidbe-zvezdara

Pakovanje i pripreme za selidbu

Od trenutka kada ste doneli odluku o promeni mesta boravka vreme kao da počinje brže da teče. Da bi ste uštedeli na vremenu, brigama, opterećenju, jer danas mnogi od nas jednostavno nemaju vremena da se pakuju, kupuju neophodan materijal za pakovanje, odnosno pripremu stvari za selidbu efikasnije je proces seljenja prepustiti nama jer smo mi firma koja se profesionalno bavio organizacijom i realizacijom selidbi.

Da ne biste razmišljali o vašim vrednim stvarim ili manej vrednim ali vašim stvarima, pokućinstvu, beloj tehnici, ostalim uredjajima, nameštaju mi ćemo umesto vas obezbediti potrebne kutije, vreće, folije, kartone, stiropor a u cilju da proces transporta na Zvezdau ili sa Zvezdare protekne ugodno, brzo, bez ikakvih oštećenja stvari i bez stresa za vas. Naravno, ako pripremu želite vi sami da obavite sve pripremne radnje, pročitajte korisne članke na našem sajtu, informišete se putem kontakta sa našim iskusnim radnicima za sve nedoumice kako ne bi ste imali problema u kasnijim fazama selidbe.

Zaštita i demontaža nameštaja

Naše iskustvo pokazuje da se često ne posveti dovoljna pažnje pravilnoj pripremi stvari za pakovanje. Pravilna i potrebna zaštita stvari obezbedjuje da one tokom procesa proenođenja i prevoženja ne budu okrenje, olomljene ili na bilo koji drugi način oštećene. Naša vozila su predvidjena i pripremljena za prevoženje stvari pri čemu koristimo prigodna sredstva pakovanja i zaštite i svodimo rizik štete na minimum. Takodje, mi ćemo besplatno proceniti i dati predloge za vaš preseljaj jer je to u obostranom interesu.

Najbolji odnos kvalitet/cena

Selidba na opštini Zvezdara može da se realizuje brzo, efikasno i bez ikakvih poteškoća ako se na vreme planira, pametno organizuje i naravno, i naravno, ako deo tog posla podelite sa našim iskusnim timom stresa neće biti. U zavisnosti od obima stvari obezbedićemo prikladan ili specijalizovani kombi, eventualno i kamion ako uslovi oko vašeg stambenog objekta i potrebe zahtevaju. Naravno, obučeni, iskusni i uvežbani radnici su nešto što našu firmu izdvaja i favorizuje za selidbu na teritoriji gde je opština Zvezdara. Posebno ističemo da smo više nego konkurentni po cenama uzimajući u obzir kvalitet naše usluge a mnogobrojne preporuke i zapažanje svih onih kojima smo uradili selidbu stvaru sa garancija kvaliteta.

Miloš Jovanović

Bila nam je potrebna hitna selidba, uspeli su da iznesu posao (i nameštaj) u rekordnom roku. Topla preporuka!

Petar Stajković

Od agencije smo dobili najbolju cenu za selidbu koncertnog klavira, koji su zaštitili i preneli bez ogrebotine.

Ivan Kilibarda

Dugo sarađujemo, kada god selimo nameštaj između apartmana, fenomenalni su, nećemo ih nikada menjati.