Tel. 064 969 44 66   selidbe.beograd.bgd@gmail.com
064 969 44 66 E-mail

Selidbe Voždovac

Beogradska opština Voždovac, se često prepoznaje kao južna kapija Beograda. Ona je jedna od 16 beogradskih opština sa preko 150.000 stanovnika i preko 15.000 hektara površine. Voždovac obuhvata dve glavne celine, jednu koju čini gradsko jezgro u kome su isprepletena stara naselja i mnogobrojne novije stambene celine, i drugu koju čine mnogo aprigradska naselja koja se protežu duž starog kragujevačkog puta.

Za razliku od gradskog jezgra samog centra grada Beograda, Voždovac je ipak prostraniji tako da se i selidbe mogu lakše organizovati, planirati i realizovati. Ipak, uzimajući u obzir obim stvari kao i lokaciju stambenog objekta iz koga se vrši selidba, kao i lokaciju objekta u koji se obavlja preseljenje, obavezno treba konsultovati agenciju za selidbe o potrebnim pripremnim radnjama.

opstina vozdovac

Selidbebeograd.net vrši usluge svih tipova selidbe, i naš tim je visoko obučen, iskusan i profesionalan i potrudiće se da se vaš preseljaj obavi bez stresa, brzo i pouzdano.

Ako vi procenite da je selidba na Voždovcu prevelik zalogaj samo za vas, a po konsultaciji sa nama, mi ćemo se potruditi da organizujemo, isplaniramo i realizujemo sve potrebne poslove počev od pakovanja, pripreme stvari, demontaže nameštaja, pa do utovara, prevoza i kasnije montiranja demontiranih stvari.

Na teritoriji opštine Voždovac vršimo selidbu kako stambenih objekata, pojedinih stvari (klavira, kasa, termoakumulacionih peži, rekova) tako i poslovnih prostora, kancelarija.
Selidba ključ u ruke

Za onog ko mora da se preseli, a da ne izgubi svoje dragoceno vreme, najlakša varijanta je da sve poslove prepusti drugome, na primer aganeciji, koja ima ljude, sredstva i iskustvo kako to da se obavi što pre, što sigurnije i što jednostavnije. Jer takve firme imaju znanja i specijalna sredstva kojima mogu da obezbede skupe stvari, da ih pravilno zaštete da se tokom prevoza ili utovara i istovara ne bi oštetile. I naravno da na kraju, kada se podvuče crta, takva selidba u globalu košta manje jer i vreme je danas sinonim za novac.

Najčešći način preseljenja je da vlasnici objekta ili stvari u saradnji sa specijalizovanim firmama zajedno isplaniraju i sprovedu ceo postupak seoba sa ili na opštinu Voždovac. Vlasnici ili lica koja oni zaduže su tu najčešće da kontrolišu proces, da ga koordiniraju i pripreme sve neophodne elemente, od pristupnih mesta, obaveštavanja komšiluka, liftova pa do praćenja prenosa, utovara, prevoza, istovara, montaže/demontaže stvari.

Miloš Jovanović

Bila nam je potrebna hitna selidba, uspeli su da iznesu posao (i nameštaj) u rekordnom roku. Topla preporuka!

Petar Stajković

Od agencije smo dobili najbolju cenu za selidbu koncertnog klavira, koji su zaštitili i preneli bez ogrebotine.

Ivan Kilibarda

Dugo sarađujemo, kada god selimo nameštaj između apartmana, fenomenalni su, nećemo ih nikada menjati.