Tel. 064 969 44 66   selidbe.beograd.bgd@gmail.com
064 969 44 66 E-mail

Selidbe Stari Grad

Opština Stari Grad je beogradska opština i zauzima površinu od 698 ha, na kojoj živi oko 70.000 stanovnika. Ime Starog grada odražava istorijsko mesto i ulogu starog gradskog središta odakle se Beograd dalje razvijao. Sadašnja opština je nastala i ponela današnji naziv 1957. spajanjem opština Stari grad, Skadarlije i dela Terazija. Dan opštine slava Cveti, koji se slave poslednje nedelje pred Uskrs.
Selidbe u Starom Gradu

Šta treba da znate ako se selite u Starom gradu?:

Selidba u Starom gradu može biti stresna i iscrpljujuća ako je valjano ne isplanirate,
Preseljenje može skupo da vas košta ako izaberete neprofesionalnu agenciju,
Ceo proces može da traje predugo i da izgubite vreme na neplaniranim zastojima,
U zavisnosti od lokacije morate pametno izabrati vreme selidbe,
Dobra priprema je garancija uspešnog posla. Konsultujte se sa profesionalcima i izbegnite sve nepotrebne negativne efekte.

Specifičnosti selidbe za Stari Grad

Selidbe u Starom gradu znaju biti stresne a i da koštaju više nego što se predvidi i ako se ovaj posao ne poveri firmi sa iskustvom, profesionalnim, vrednim i odgovornim radnicima. Naša firma i naši provereni radnici, selidbe Beograd, su garancija da će preseljenje proteće bez problema, bez stresa, da ćemo vas korektno informisati za sve faze, tj. pripremiti za ovaj dogadjaj.

Naš tim će vam pružiti besplatne konsultacije, pomoći vam kako da pripremite materijal neophodan za pakovanje i pripremu stvari, kako da planirate vreme, kako da se ophodite sa ostalim stanarima zbog zauzeća lifta, buke i gužve koja se tada neminovno pojačava.

U našem voznom parku posedujemo vozila prilagodjena za različite delove grada. Zbog mnogih uskih ulica u Starom gradu, predložićemo vam odgovarajući kombi transport kako bi se preseljenej obavilo bez ugrožavanja propisa i zakrčenja saobaćaja.

Imate potrebu da se preselite u Stari grad ili negde na istoj opštini, ili da seodselite iz njega? Kontaktirajte SelidbeBeograd.net i u najkraćem roku ćemo se dogovoriti oko svih potrebnih detalja.

Miloš Jovanović

Bila nam je potrebna hitna selidba, uspeli su da iznesu posao (i nameštaj) u rekordnom roku. Topla preporuka!

Petar Stajković

Od agencije smo dobili najbolju cenu za selidbu koncertnog klavira, koji su zaštitili i preneli bez ogrebotine.

Ivan Kilibarda

Dugo sarađujemo, kada god selimo nameštaj između apartmana, fenomenalni su, nećemo ih nikada menjati.